Uw medewerkers inzetbaar!

Verschillende onderzoeken

Samen definiëren we het onderzoek voor uw situatie!

Altijd op maat

Onderzoek richten we altijd in goed overleg in. Wat wilt u bereiken? Wat is precies het doel van het onderzoek? Wat is de context? Wat weten we al? Wat is de doelgroep? Wat is het beste type onderzoek?

Vragenlijstonderzoek

Als partner van het NPDI heb ik toegang tot een ‘top of the bill’ technische omgeving (JOHAN BV). Uiteraard voldoet deze omgeving aan alle actuele eisen op het gebied van privacy en techniek. In deze omgeving heb ik de keuze heb uit een groot aantal gerenommeerde vragenlijsten (onder meer van TNO). Eigen vragen gebruiken of toevoegen kan natuurlijk ook.

Kwalitatief onderzoek

Goed kwalitatief onderzoek belicht uw situatie vanuit meerdere perspectieven. Voor kwalitatief onderzoek ga ik daarom in gesprek met relevante stakeholders van de organisatie. Directie, leidinggevenden, maar natuurlijk ook medewerkers. Wanneer het past bij de vraag kunnen dit ook externe stakeholders zijn (bijvoorbeeld uw bedrijfsarts).

Diverse varianten

Medewerkersonderzoek, onderzoek leidinggevenden, specifiek onderzoek naar een thema of bij een groep, algemeen onderzoek, effectmeting.
We kunnen vragenlijsten inzetten. Of interviews. Of groepssessies. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.